Запазили сте 0 продукт(а)
Общо 0.00 лв.

Производители

Изтегли ценова листа Изтегли каталог Изтегли месечни промоции
Начало » Вина » Червени Вина » Български » ДОМЕЙН БОЙАР » ДОМЕЙН БОЙАР КОРТЕН МАВРУД х РУБИН НАТУРА 0,75л.

ДОМЕЙН БОЙАР КОРТЕН МАВРУД х РУБИН НАТУРА 0,75л.

Вината от серията Korten Natura се създават в бутиковата Изба Кортен, разположена в северната част на Горнотракийската низина, в подножието на Средна гора- тероар благоприятен за получаването на разкошни, богати, добре структурирани, плътни и запомнящи се вина.

Екипът, създал серията Korten Natura, е работил в търсене на абсолютен финес и хармония във всеки един детайл от вкуса на вината. В Korten Natura Mavrud&Rubin 2014 присъстват два от основните червени местни български сортове грозде – мавруд и рубин. В този бленд, Маврудът присъства осезаемо в тялотo на виното, а загадъчният рубин добавя палитра от аромати и мекота във вкуса.

Korten Natura Мавруд§ Рубин е с наситен рубиненочервен цвят. Притежава комплексен аромат на червени плодове като касис, череша, нотки на синя слива, кафе и шоколад, облечени в елегантна хармония с аромата на дъб. Вкусът е хармоничен, с добре балансирани танини и киселини. Виното се съчетава добре с жълти сирена, дивеч, сушени месни деликатеси, задушени и печени меса.

Подобни Продукти

ХАЛА МЕРЛО 0.75л. ХАЛА МЕРЛО 0.75л.

Хала наименование на гранична застава на югоизточната граница България-Гърция.

12.00лв